About us
MOMENTS TO BE REMEMBERED

Suntem Lucian & Alina, un cuplu vesel, ce împărtășește aceleași pasiuni: fotografia, călătoriile, familia și tot ce e  frumos. De mic Lucian a fost pasionat de aparatele foto, însă primul contact cu fotografia de eveniment a venit în 2006, la nunta surorii mele în Spania și de atunci am descoperit fotografia de nuntă, fotografia care îți aduce cele mai multe zâmbete, emoții și satisfacții sufletești. Fotografia care îți șoptește printre culori și forme, povestea fiecărei familii. Și de atunci am rămas captivi în acest capitol al vieții de unde se naște un nou cuplu, o nouă familie, un nou cămin.

În timpul liber suntem părinți, colegi de birou și ne bucurăm de copiii noștrii și de tot ce ne-a dat Dumnezu.  Avem biroul și studioul foto în Oradea, dar ne deplasăm oriunde în Europa, pentru a suprinde oameni speciali în locuri speciale.

Pentru noi, participarea la fiecare eveniment este unică. De peste 11 ani facem acest lucru și ne este tot mai drag să cunoaștem tineri îndrăgostiți, iar fiecare nuntă este o provocare personal și profesională. Încercăm să redăm nu doar povestea nunții voastre, ci povestea relației dintre voi, emoția din ochi și inima voastră.

Lucian & Alina

Scopul nostru nu este doar să vă oferim servicii de calitate înaltă, ci și să vă fim prieteni, să vă dăm sfaturi, de aceea vrem să vă cunoștem la o ceșcă de cafea înainte de eveniment, să povestim și să planificăm ca ziua voastră specială să fie, mai întâi de toate, distractivă și plină, dar nu de stres 😊

Din 2009 echipa noastră a crescut, astfel putem oferi pachete cu unul, doi sau trei cameramani sau fotografi.

MEREU IMPREUNA
foto & video oriunde in Europa
YOUR LINK

Title

Investitie

About

Tel: 004-0749-27.28.27 | 004-0727-327.827 office@princessphoto.ro